0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Blog

​Krby vs. Kachle: Vyhrievanie domova s prírodným dotykom

Pri voľbe vykurovacieho systému pre váš domov sa často stretávate s rozhodnutím medzi krbovým ohniskom a kachľami. Obe možnosti majú svoje výhody a šarm, no rozhodovanie medzi nimi môže byť náročné. V tomto blogu sa pozrieme na niektoré kľúčové faktory, ktoré vám pomôžu pri rozhodovaní, či sa vám viac hodí krb alebo kachle.

Vylepšite svoje grilovacie skúsenosti: Preskúmajte príslušenstvo Napoleon Grilov

Grilovanie nie je len o samotnom grile; mať správne príslušenstvo môže zvýšiť vaše grilovacie schopnosti na vyššiu úroveň. Napoleon Gril ponúkajú nielen vynikajúce grilovacie vybavenie, ale aj široký sortiment kvalitného príslušenstva navrhnutého na vylepšenie vašich grilovacích skúseností. V tomto blogu sa zameriame na svet príslušenstva pre Napoleon Grily a zistíme, ako môžu zdokonaliť váš zážitok z vonkajšieho varenia.

Ktorý gril je ten najlepší

Vyberte si svoj gril z našej ponuky NAPOLEON. Tento svetový výrobca Vám ponúka kvalitné a funkčné grily do každej záhrady. Ponuka je rozmanitá od elektrického grilu cez plynový gril až ku klasike na drevené uhlie. Grilované jedlo si užijete s rodinou a prieteľmi. S týmito grilmi sa každý bude cítiť ako Grilmajster.

Skutočne jedinečná vodováha: Stupňovitý kĺbový uholník

Presnosť je dôležitá. Najmä vtedy, ak má byť pokladanie podlahy bez problémové a profesionálne. Skutočne jedinečná vodováha, ktorú využijete pri rôznych pracovných úkonoch, je u nás známa ako stupňovitý kĺbový uholník. Poďme sa spoločne pozrieť na to, čím je tento produkt výnimočný.

Leveling systém, kliny na dlažbu a kliešte: Pokladajte dlažbu profesionálne

Milimeter sem - milimeter tam. Hovorí sa, že vodováha je obkladačova tretia ruka. A čo sú tie prvé dve? Leveling systém so všetkými doplnkami. Aj majster tesár sa občas utne a akákoľvek pomoc, aby sa tak stávalo naozaj iba občas, je vítaná. Preto pre Vás máme spoľahlivý systém, ktorý využívajú profesionáli.

Portálové píly: Režte mramor, obklady a dlažbu ako po masle

Portálové píly sú určené hlavne na pílenie obkladov a dlažby z materiálov ako je gres, mramor, žula, kameň a množstvo iných. Aby ste sa pri svojej práci mohli stále spoľahnúť na kvalitný a presný rez, musíte si zvoliť správny priemer a typ kotúča. Tento výber sa samozrejme bude odvíjať od materiálu, ktorý potrebujete rezať. Pozrime sa spolu na ponuku portálových píl, ktoré u nás nájdete.

Náradie, ktoré zaručene potrebujete pri práci s veľkoformátovou dlažbou

Moderná technológia nám podsúva rôzne novinky a tie sa nevyhli ani v stavebnom odvetví.

Objavili sa veľkoformátové dlažby, ktoré začínajú od rozmerov 60x60 cm a môžu byť až do veľkosti 160x3200 cm. Sú vo veľkom využívané ako odvetrané fasády pre exteriér, ale aj v interiéri a nie len v domoch,kanceláriách ale aj iných verejných priestoroch. Pri veľkoformátovej dlažbe je dôležité použiť správne náradie, ktoré nám uľahčí s ňou pracovať.