0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Skutočne jedinečná vodováha: Stupňovitý kĺbový uholník

Skutočne jedinečná vodováha: Stupňovitý kĺbový uholník

Skutočne jedinečná vodováha: Stupňovitý kĺbový uholník

Čo je to vodováha?

Malí majstri (a tým myslíme tých úplne najmenších) majú radi kladivá, meracie pásma a fascinuje ich aj vodováha. Libela so vzduchovou bublinou sa hýbe pri každej zmene polohy. Je to taký malý zázrak v zásuvke pracovného stola. Profesionálni majstri, obkladači aj tesári si potrpia na kvalitné vodováhy. Od nich predsa závisí presnosť a kvalita ich práce. U nás ich máme tiež.

Prečo nie sú všetky vodováhy rovnaké?

Nepresnosti pri práci si nemôžete dovoliť. Preto je dôležité, aby ste sa na svoju libelu vedeli spoľahnúť za každých okolností. Naše náradie sa môže pochváliť vysokou kvalitou a vodováhy sú správne kalibrované. Vďaka tomu sa môžete spoľahnúť na to, že aj pri pokladaní veľkých plôch dlažieb či obkladu, bude Vaša práca presná.

0°/45°/90°/135°/180° všetky tieto uhly na jednej vodováhe!

Vodováhy, ktoré nájdete v našej ponuke sú všestranné a praktické. Jedinečný design, ktorý umožňuje stupňovitý kĺbový uholník preložiť na polovicu, sa stará o pohodlné prenášanie a bezpečné uskladnenie.

  • 45° poloha je ideálna na rysovanie podlahových diagonál. Vďaka vodováhe si jednoducho prenesiete uhol pri diagonálnom uložení dlažby.
  • 90° poloha vám pomôže s nastavením pravého uhla na podlahách a využijete ju tiež pri kontrole kolmosti.
  • 180° poloha je vhodná napríklad na kontrolu kolmosti, zarovnanie alebo na prenášanie rozmerov.


Vodováha pre stolára

Okrem obkladačov využijú stupňovitý kĺbový uholník aj majstri stolári. Presná rovina je dôležitá pri inštalácii kuchynských liniek, kde nie je miesto pre nepresnosti. Rovnako dôležité sú správne prenesené uhly pri výrobe strešných konštrukcií alebo pri montáži schodov.

Aby každá Vaša zákazka dopadla na výbornú, pracujte si profesionálnym náradím. U nás nájdete pomocníkov, ktorých kvalitu sme odskúšali za vás spoločne so stovkami skutočných majstrov.