0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Ktorý gril je ten najlepší

Ktorý gril je ten najlepší

Elektrický gril

Napoleon - Elektrický gril TravelQ PRO285E

Nie každý má to šťastie na vlastnú záhradku, kde môže veselo grilovať od rána do večera. Preto je potrebné hľadať vhodné alternatívy. Liatinový elektrický gril Napoleon je jednou z takýchto možností. Elektrické grily nedymia ani pri intenzívnom používaní, takže sa nemusíte báť, že by ste v tejto situácii rušili svojich susedov. Taktiež absencia dymu nijako neovplyvní chuť pripravovaného jedla. S týmto prenosným elektrickým grilom zažijete veľa zábavy s rodinou a priateľmi, či už na pikniku, pri kempovaní, v parku alebo dokonca na vlastnom balkóne. Elektrické grily Napoleon nájdu uplatnenie aj v uzavretých miestnostiach a nemusíte sa báť ani grilovať pri jedálenskom stole.





Plynový gril

Ak chcete grilovať na záhrade alebo na terase bez toho, aby ste kupovali drevo, brikety alebo uhlie, nerezový plynový grill je tá správna cesta. Teplotu je možné jednoducho regulovať podľa potreby. Rôzne modely plynových grilov sa vyznačujú rôznymi funkciami. Pri grilovaní pre viacerých ľudí si zamilujete bočný horák alebo odkladací priestor. Pre lepšiu manipuláciu a pohyb grilu vám pomôžu kolieska. Napoleon plynové grily majú aj veko, ktoré sa dá uzavrieť, čo urýchľuje proces grilovania vďaka udržaniu tepla. Pri grilovaní si zamilujete aj teplomer, ktorý vám dá vedieť, že gril je rozpálený a pripravený na použitie.








Gril na drevené uhlie

Najbežnejšie grily možno nájsť v záhradách mnohých spotrebiteľov. No aj v tomto prípade sa môžeme baviť o rôznych vylepšeniach, ktoré grily na drevené uhlie prinášajú. Toto je jediný gril, ktorý vám môže poskytnúť skutočný zážitok a chuť skutočného grilu. Kým treba počkať, kým sa drevo rozhorí, uhlie sa rozpáli alebo brikety rozžiaria, tradičné grilovanie sa bez nich nezaobíde.Teplotu je možné regulovať pomocou vzduchových otvorov, čo je však dosť nepresné a rozloženie tepla nie je úplne rovnomerné. Dobré je, že na takomto grile sa dá aj údiť. Jedlo má skutočnú BBQ chuť. Rošt býva chrómovaní alebo porcelánom smaltovaný liatinový rošt aby odolal vysokým teplotám.