Meranie teploty vnútri grilovaného pokrmu je kľúčom k dosiahnutiu dokonalých výsledkov. Pomocou teplomeru do grilu môžete s istotou zistiť, či je mäso prepečené podľa vašich predstáv a či je zelenina dostatočne uvarená.
Teplomery s okamžitým čítaním teploty sú navrhnuté tak, aby ste do mäsa zaborili sondu a teplotu zistili do niekoľkých sekúnd. Sú ideálne na kontrolu teploty mäsa počas grilovania.Ako používať teplomer do grilu:
Pred grilovaním vložte sondu teplomeru do najhrubšej časti mäsa.
Uistite sa, že sonda nie je v kontakte s kosťou, pretože to by mohlo ovplyvniť meranie teploty.
Sledujte teplotu mäsa na displeji teplomeru.
Mäso je hotové, keď dosiahne požadovanú vnútornú teplotu.Dotykové zapínanie ON / OFF.Dĺžka ihly: 11,5 cmDĺžka celého teplomeru: 30 cm