0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Portálové píly: Režte mramor, obklady a dlažbu ako po masle

Portálové píly: Režte mramor, obklady a dlažbu ako po masle

Raimondi – talianska kvalita na Slovensku

Značka náradia Raimondi má bohatú tradíciu. Jej oficiálny vznik sa datuje do roku 1974, no jej zakladatelia sa umeniu pokladania dlažby venovali od začiatku 20. storočia. Otec zakladateľa spoločnosti bol skutočným majstrom tohto náročného umenia. Jeho syn Mirco Raimondi s ním pracoval, učil sa od neho a v roku 1960 sa rozhodol zrealizovať svoje predstavy o moderných strojoch, ktoré by prácu obkladačom uľahčili.

Dnes sa táto rodina stále venuje vývoju profesionálnych strojov a zariadení, medzi ktoré patria aj portálové píly. Už tretia generácia dodržiava tradíciu, ktorú charakterizujú aj tieto tri slová – Made in Italy.

Portálové píly a správny rez

Profesionálom netreba pripomínať, že na rezanie tvrdej dlažby je potrebný iný kotúč, ako na rezanie mramoru. Pre nich máme v ponuke profesionálnu pílu CM 180 Automatic s dĺžkou rezu 180 cm a s hĺbkou rezu až 1200 mm. Táto píla pracuje s kotúčom, ktorého priemer je 360 mm. Medzi jej výhody patrí aj:

  • sklopná hlava motora pre šikmé rezy od 0° do 45°,
  • nastaviteľná hĺbka rezu,
  • uholník pre dlhotrvajúcu presnosť,
  • teleskopické nohy vybavené bezpečnostným zariadením,
  • výkyvný ochranný kryt, ktorý zostáva súbežne s dlaždicou, aby bola zaistená maximálna hĺbka rezu.

Portálové píly pre každého

Pre menej náročných majstrov máme v ponuke portálovú pílu EXPLOIT 70, ktorá je vhodná na rezanie obkladov a dlažby z porcelánu, mramoru, žuly a tiež raz aj dvakrát vypálených dlaždíc. S hĺbkou rezu 35 mm a dĺžkou rezu 70 cm je praktickým pomocníkom pri pokládke klasických druhov dlažby. Portálová píla má posuvné motorové zariadenia s krytom z liateho hliníka, koľajové nosníky a vysunutú hliníkovú koľajnicu. Pri manipulácii oceníte praktické rozkladacie nohy a stojan so súpravou kolies.

S výberom vhodnej portálovej píly a príslušenstva k portálovým pílam vám veľmi radi pomôžeme. Neváhajte nás kontaktovať a my vás presvedčíme, že máme náradie pre každého majstra, ktorý si potrpí na kvalitné náradie rovnako ako my.